Lees onderstaande de lovende recensies van onze klanten, of schrijf je eigen beoordeling van Dema Balance Your Life!


5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Beoordelingen

Werkt echt!

5,0 rating
10 mei 2018

2 maanden geleden tanden laten bleken 2x 20 minuten en nog steeds blij met het resultaat! Superaardige eigenaresse, legt alles goed uit en laat je niet alleen als je dat niet wil. Kortom echt een aanrader!

Caro

Buiten gewoon goed !!!!!!!!!!

5,0 rating
10 april 2018

Hoeraaaaaaaaaaaaa…….. Eindelijk!!! In mijn verleden wel Vijf keer gestopt!!!!! Alles geprobeerd om van die rot sigaretten af te komen niets hielp !!!!! Maar nu eindelijk EUREKA…. Ik rook dank zei deze laser behandeling al twee maanden niet meer. Na vijftig jaar ben ik zonder problemen van het roken af. Wel in het begin wat moeilijke momenten gehad vooral na het eten maar die waren van korte duur. Echt ik kan deze behandeling iedereen die echt wil stoppen met roken aanbevelen . Deze laserbehandeling heeft mij ECHT geholpen.

Mevr. C. Sprenger

Werkt Super!

5,0 rating
9 april 2018

Na 38 jaar goed gerookt te hebben toch nog eens een poging gewaagd. In het verleden al eens een laserbehandeling gehad, maar is niet te vergelijken met nu. Ok bepaalde momenten blijf je houden in het begin, maar die zijn zo voorbij, ben niet opgefokt, voel me goed enz, kortom een aanrader!

Monique

Geweldig!

5,0 rating
3 april 2018

Werkt echt goed! Rook nog steeds niet!

Roger