Lees onderstaande de lovende recensies van onze klanten, of schrijf je eigen beoordeling van Dema Balance Your Life!


5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 19 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Beoordelingen

anti-rook behandeling

5,0 rating
18 november 2018

eerst sceptisch, maar na aanbevelingen van vriendinnen toch de stap maar genomen ..en absoluut geen spijt !!! je voelt je direct thuis mij Marga…de eerste dag van de behandeling had ik het best nog moeilijk , maar heel eerlijk , vanaf dag 2 is het allemaal zo relaxed verlopen . Heb er totaal geen moeite meer mee, kan ook anderen makkelijk zien roken . Als ik dit had geweten was ik 10 jaar geleden al hier naar toe gegaan . Marga ..dank je wel !!

Monique

eindelijk rookvrij !!!!

5,0 rating
3 oktober 2018

eindelijk na zoveel pogingen , op een wel heel relaxte manier van het roken afgekomen !! super goede uitleg
Dank zij deze laserbehandeling bij DEMA ben ik Rookvrij . Ik raad het dan ook iedereen aan.
nogmaals goede uitleg, goede begeleiding en perfect resultaat !!!!

Roberta

Het werkt echt!!

5,0 rating
22 september 2018

Na 24 jaar roken de stap gezet om via lasertherapie te stoppen met roken. Nu 6 weken later nog steeds een trotse niet roker!! Vanaf het moment dat ik bij Marga in de stoel heb gelegen is de zucht verdwenen. Niet misselijk geweest. Voel me super goed en tijdens het sporten merk ik duidelijk het verschil van toen ik wel nog rookte. Marga super bedankt! Een aanrader voor iedereen die WIL stoppen met roken!
Groetjes Hayriye

Hayriye

Wonderbaarlijk, maar het werkt echt

5,0 rating
31 augustus 2018

Zware roker, 5 pakjes tabak per week, ja echt waar. Toch maar besloten om het laseren te proberen en wat schets mijn verbazing, wonderbaarlijk vanaf dag 1 absoluut geen behoefte maar aan roken, gelijk begonnen aan beetje sport erbij om te voorkomen dat de kilo,s erbij kwamen, ook dit lukt vrij aardig.
Marga hartstikke bedankt voor je hulp.

A.Oosting

HET HELPT ECHT!!!!!!

5,0 rating
23 augustus 2018

Nu na meer dan 50 jaar roken in een keer van mijn rook verslaving af !!!!!!! Ongelofelijk maar waar. Ik weet niet hoe het kan maar het is zo.
Ik ben Marga Jagers heel erg dankbaar. De behandeling bij haar helpt echt. Ik kan haar aanbevelen bij iedereen die wil stoppen met roken.
Nogmaals HET HELPT ECHT.

Jose Dauven