Lees onderstaande de lovende recensies van onze klanten, of schrijf je eigen beoordeling van Dema Balance Your Life!


5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 22 reviews)
Uitstekend100%
Goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Beoordelingen

dik half jaar gestopt met roken

5,0 rating
5 maart 2020

Mijn ervaring is zeer positief. Ik heb op 8 augustus 2019 een behandeling gehad voor stoppen met roken. Mijn verwachtingen waren niet hoog, aangezien ik zelf al meerdere pogingen had ondernomen om te stoppen. Bij mijn eigen pogingen had ik na een dag of 2 sterke behoeftes aan een peuk. Door de behandeling van Dema is het mij gelukt om te stoppen. De behoeftes die ik normaal gesproken wel kreeg, bleven nu weg. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Dema bedankt hiervoor.

Patrick

Half jaar gestopt met roken

5,0 rating
4 maart 2020

Nadat ik goede dingen gehoord had van de behandeling voor stoppen met roken heb ik ook de keuze gemaakt om ervoor te gaan. Nu een half jaar verder ben ik nog steeds gestopt met roken. De behandeling heeft me heel goed geholpen. De meeste ontwenningsverschijnselen worden door de laser weggenomen. Marga legt alles goed uit. Geeft ook de mogelijkheid om binnen 3 maanden terug te komen als je het heel zwaar hebt. Ik zou iedereen die wil stoppen met roken deze behandeling aanraden.

Mandy van Steenbruggen

Defintief gestopt met roken

5,0 rating
19 november 2019

Zeer vriendelijke ontvangst en een succesvolle behandeling gehad! Na een tijdje begon ik toch wat te twijfelen en ben ik terug gegaan om zeker te zijn dat ik niet meer zou gaan roken. Het is allemaal goed gegaan en ik ben zeer blij dat ik van het roken af ben.
Dankjewel Marga!

Jan

afvallen

5,0 rating
27 september 2019

Na toch weer een aantal kilo`s erbij te hebben was het me nu genoeg. Via een collega die gestopt was met roken, hoorde ik dat ze dit ook deed voor het afvallen.
Ik wist eerst niet wat ik ervan moest denken, maar ja baat het niet dan schaadt het niet. Dus op naar Marga voor het afvallen. Na uitleg en het checken van mijn BMI en de organen begon het. Nou afwachten maar. IK met vertellen dat het echt werkt, ik had meteen een minder honger gevoel. En ja, ook die snoepjes, koekjes en hartige hapjes kon ik zo langs lopen. Nu bij de 5de keer bleek dat ik al 12 kilo kwijt was.
Geen dieet volgen helemaal perfect je kunt gewoon met iedereen mee eten. Dus een echte aanrader.

Anita

eindelijk....... na 50 jaar gestopt met roken

5,0 rating
18 augustus 2019

Anderhalf jaar geleden ben ik bij Marga in de behandelstoel gaan zitten. Was al tig keren gestopt met roken, dus baat het niet , schaad het niet dacht ik. Marga legde me perfect uit wat er ging gebeuren. Vol verwachting naar de komende dagen ging ik naar huis. Wonder boven wonder rook ik na anderhalf jaar nog steeds niet, sterker nog ….ik walg van sigaretten en hun vreselijke stank. Dus…… ik zou tegen iedereen die wil stoppen met roken DOEN…. Ga ervoor net als ik en begin aan een heerlijk nieuw en vooral gezond leven En kies voor een langer leven dankzij Dema Ballans Your Life. Marga, nogmaals bedankt. Met vriendelijke Groet Riny

Riny sprenger